Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

PieterKnibbe

Nu in:

Was in:

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Pieter via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 08-06-2015 4 juni en daarna (0)
  • 03-06-2015 34 Mei Chengdu, ... (0)
  • 02-06-2015 33 Mei Chengdu, ... (0)
  • 01-06-2015 32 Mei, Chengdu, ... (0)
  • 31-05-2015 31 Mei, ... (1)

Statistieken

Dit dagboek is 7443 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag 34 Mei Chengdu, vertrek -1 dag, leeglopen

Toon op kaart

3 juni 2015 | Door: Pieter

Aantal keer bekeken 107   Aantal reacties 0   Chengdu, China
a A

34 Mei Chengdu, vertrek -1 dag, leeglopen

Met hoofdpijn wakker, dat gebeurd me eigenlijk nooit. Zal wel heimwee heten, dat heb ik ook haast nooit. Dus maar een paracetamolletje. De 2e gedurende deze trip. Om 8 uur al aan’t ontbijt. Het ontbrak me een beetje aan ondernemingslust. Dus niet echt plannen voor vandaag. Ook niet veel zin om erop uit te gaan. Dus na de blog maar weer lekker passief met Sudoku naar de Bookworm voor de dagelijkse koffie. Onderweg herinnerde ik me dankzij dat pijnlijke open wondje op m’n hiel dat ik nog maar een keer terug zou gaan naar de massage. Tijdens de koffie moest ik weer aan dat dakloze meisje denken van gisteren…. Zouden Chinezen niet begaan zijn met zo’n situatie? En dat tussen de overvloedige Panamera’s en Landrovers……. Jaja, er zijn toch teveel chinezen……

Bij de massage werd ik hartelijk verwelkomd. Ik vroeg dit keer om een body massage en kort aandacht voor de voeten. Terwijl ze met m’n rug bezig waren kreeg ik de optie om voor 40 RMB extra m’n rug met olie te laten masseren….. Die optie heb ik genomen. Moest wel m’n shirt uit en de broek halverwege de bips terwijl er een handoek om de broekriem werd gedaan tegen vlekken door die olie. Het was een zeer vakkundige dame die me hielp echt heerlijk. Toen ik op m’n buik door een gat in in de massagetafel naar de vuile vloer lag te kijken belde Dory. Dat was ff lastig dus gevraagd of ze over een uurtje terug kong bellen. M’n voeten zijn de dame en ik op dat moment gewoon vergeten. Dat merkte ik pas toen ik weer op straat terug naar de Bookworm liep voor een Cheeseburger met salade en een glas citroensap. Ik wordt echt lui. Ik had toch geen verdere plannen maar had wel zin om wat onbekende straatjes in Chengdu door te lopen. Dat ben ik ‘s middags dan ook gaan doen. Ik heb een uurtje of 2 rondgelopen door alleen maar straatjes die ik niet kende. Uiteindelijk kwam ik weer bij dezelde massage tent uit en heb de volledige voetmassage genomen inclusief shampoo en in de was zetten erbij. Ik kon de dames duidelijk maken via de vertaalapp van Baidu dat ik terug ging naar Nederland en niet meer terug zou komen…… of ze nog ff met me op de foto mochten…… tuurlijk. En die fot’s wil ik zelf ook wel. Ik hoop dat de upload ervan lukt

Vandaag dus geen metro gebruikt. Na een Thaise kip in de bookworm ben ik terug naar het hotel gegaan. De reis zit er voor mij op. Morgen om 14h40 vertrek ik met de KLM terug naar NL.

Reageren
Vorige bericht » « Volgende bericht